Skulpturpark Billund

Kunst og natur

En af de første gange vi var på besøg i Billund, blev vi præsenteret for SKULPTURPARKEN. Det blev en kæmpe oplevelse, som kan gentages igen og igen, uanset om man er interesseret i kunst, i natur eller bare ønsker at gå sig en tur i skønne omgivelser. Vi kan varmt anbefale vores gæster et besøg i denne park.

Handicapvenlig park

Parken er anlagt på en sti, tager udgangspunkt ved Billund Centret. Stien er bred og fast, og kan bruges af gående, løbere, cyklister. Også egnet til kørestolsbrugere. Man kan tage frokost eller kaffe med – der er opstillet bænke undervejs.

Kunstværker

Det er en ganske fantastisk oplevelse at gå fra det ene kunstværk til det andet. F.eks. er der en figur, der hedder ”Velkommen til min verden”. Den symboliserer to fantasiverdener, der mødes.
Den berømte Jens Galschiøt har lavet figurer fra ”Den lille prins” om fantasi og oprigtighed. Der er ca. 20 skulpturer i alt. Hør evt. Visit Billund om en guidet tur.

Ny inspiration

Den første spadseretur vi havde gennem Skulpturpark Billund var en særlig oplevelse. Men hver gang vi går turen (varer ca. en halv time, hvis man ikke gør for store pauser), oplever vi noget nyt. Vi bliver inspirerede, interesserede og overraskede hver gang. Og vi glæder os til, at vi igen skal nyde den dejlige tur. Skulpturparken er en dejlig, fredelig oase midt i Billund.