Pandekagehuset

Et sted, som vi besøger flere gange om året er PANDEKAGEHUSET. Det kan vi anbefale, hvis man ønsker en tur til en dejlig sø (Kvie sø), måske et dejligt sø-bad, gode oplevelser og legemuligheder for børnene og ikke mindst gode pandekager, serveret på lille restaurant helt ned til søen, med venligt personale. Pandekagerne er i alle mulige variationer, noget for enhver smag. Altid ca. 50 forskellige pandekager på menu-kortet.
En meget hyggelig restaurant med speciale i hollandske madpandekager og belgisk øl. Der er åbent hele året og forskellige børnevenlige events med pandekagebuffet.
Turen rundt om søen er 2-3 km lang og perfekt til en vandretur. Man kan følge anlagte stier og opleve naturen omkring søen.
Se mere på deres hjemmeside.

Kvie Sø

Kvie Sø ligger lige ved siden af Pandekagehuset - blot få kilometer fra Ansager. Det er en vældig skøn oplevelse, og der er en glimrende sti til gang, løb eller cykling rundt om søen.

Søen er meget lavvandet ved bredden, og man kan således sagtens lade mindre børn lege i vandkanten. Søen er dog op til 2,5 meter på sine dybeste steder, så du bør naturligvis ikke bare lade små børn lege selv uden opsyn.

I sommerperioden er der mange mennesker ved søen, da den er den bedste bademulighed i området. Man får fornemmelsen af at være ved stranden, blot med mulighed for at nyde en pandekage eller to i restauranten i stedet for at skulle have madkurven med