Lalandia Billund

Om Lalandia

Lalandia i Billund er en enorm bygning, der er indrettet som en hel lille landsby ved middelhavet. Så snart du træder ind i Lalandia får du fornemmelsen af at være i syden - ikke mindst takket være den kunstige himmel, der findes overalt i bygningen.

I Lalandia finder du flere forskellige restauranter, et enormt vandland, en minigolfbane, en bowlingbane, en skøjtebane, en masse spillemaskiner, flere forskellige butikker og indkøbsmuligheder samt en scene, hvor der ofte er musik og forestillinger for børn og unge.

Aquadome

Aquadome er enormt stort badeland. Her er der et kæmpe udvalg i forskellige bassiner, vandrutsjebaner, varme jacuzzis, områder til afslapning og en række forskellige wellness oplevelser.

Du kan for eksempel prøve en 102 meter lang vandrutsjebane, tage en tur i sauna eller få en skøn massage.

Aktiviteter

Der er så mange aktivitetsmuligheder i Lalandia, at der helt sikkert er noget til både børn og voksne. Du kan for eksempel tage en tur på skøjtebanen eller prøve den indendørs skibakke. Skibakken er ikke stor, men den "ruller" hele tiden, således at du får fornemmelsen af at køre ned af en lang bakke.

Der er også en ret speciel minigolf bane. Du går på selve banen, og den er fyldt med bakker, tunneller og andre udfordringer.

Der er også en klatrevæg, hvis I skal se hvem i familien der er bedst til at klatre.

Monky Tonky Land

Vores klare favorit for børnene er Monky Tonky Land. Det er en stor indendørs legeplads med alle mulige kreative aktiviteter. Monky Tonky Land henvender sig primært for børn og unge under 12 år.

I Monky Tonky Land er der små indendørs fodboldbaner, og her finder du bløde skumbolde, som børnene kan spille med.

 

Du kan læse mere om Lalandia Billund ved at trykke her