Givskud Zoo

Tre oplevelser for en billet

Hos Givskud Zoo understreger man, at de har hele tre forskellige oplevelser:

Mens "zoo til fods" oplevelsen til dels minder om de mere traditionelle zoos i Danmark, adskiller Givskud Zoo sig i høj grad ved også at tilbyde safaripark i egen bil og en ganske stor og imponerende dinosaurpark. Du kan derfor godt bruge 3-6 timer i parken med familien, hvis du vil se det hele. Du har bilen med ind i parken, og kører rundt mellem de tre zoner: P1, P2 og P3. Fra disse zoner kan du så stille bilen og gå rundt og beundre zoo'ens dyr og dinosaurparken. Du kan også tage børnene med på legepladserne og aktivitetsområderne - og så er der selvfølgelig en række spisesteder, hvis I bliver sultne.

Givskud Dinosaurpark

Givskud Zoo danner rammerne for Danmarks største dinosaurpark. Det er den største dinosaurudstilling nogensinde i Danmark.  Det er ganske imponerende, og hvis du eller ungerne er interesserede i dinosaurer, er det en oplevelse du ikke glemmer.

Der er mere end 40 forskellige dinosaurer, som du kan se i naturlig størrelse. Se for eksempel den allerstørste planteæder på omkring 80 tons. Den mest kendte og mest berygtede dinosaur, den dødsensfarlige kødæder Tyrannosaurus rex, er naturligvis også med i udstillingen.

Find vej til Givskud Zoo

Givskud Zoo ligger kun 23 kilometer fra vores Bed and Breakfast. Hvis du bruger GPS, vil de fleste GPS kunne finde parken, hvis blot du indtaster Givskud Zoo. - men ellers er adressen:
GIVSKUD ZOO
Løveparkvej 3
7323 Givskud

Når du skal til Givskud Zoo, og du kører fra vores Bed and Breakfast, skal du køre ud til Billund Lufthavn, og vælge rute 30 mod Horsens. Du fletter sammen med motorvej 18 - stadig mod Horsens - og drejer så fra ved afkørsel 7, hvor der er skiltet med Givskud Zoo. Det tager 15-20 minutter at køre til parken fra vores Bed and Breakfast.