Billund Bad

Svømmehallen

Der er et 25 meter langt bassin, hvor du kan prøve både 1 og 3 meter vippen. I det store bassin er vandet omkring 27 grader varmt.

Der er et mindre bassin, hvor dybden er mellem 90 - 120 cm. Her er vandet ca. 31 grader varmt. Der er sjovt badelegetøj, som børnene kan låne, og der er livredder, der passer på børnene.

Det mindste bassin er et babybassin. Her er der en dybde på kun ca. 20-30 cm, og vandet føles ekstra varmt. Der er en sjov skildpadde, som kan sprøjte med lidt vand, hvis man benytter den pumpe, der sidder på skildpadden.

Wellness

I wellness området kan du virkelig slappe af og forkæle din familie og dig selv.

I wellness afdelingen finder du et relativt stort spabad med vand på 38 grader. Der er også et skønt dampbad og en dejlig sauna. Endelig er der også en sauna udenfor samt et liggeområde, hvor du kan slappe af.

I wellness området er der også varme liggebænke, og der er noget man kalder antidepressionslys, der skulle virke opløftende på humøret. Der er et afslapningsområde hvor du kan finde køligt drikkevand.

Rutsjebane

Det helt store trækplaster for unge og børn på mere end 4-5 år er svømmehallens rutsjebane. Rutsjebanen kaldes Black Hole, og den er hele 64 meter lang. Den er lavet som et rør, der snor sig på både inderside og yderside af svømmehallen. Indeni røret kan du opleve lyseffekter og musik.

Åbningstider

Billund Bad bruges af en delforeninger og institutioner. Derfor er der desværre ikke offentligt åbent hele tiden. Du bør derfor tjekke åbningstiderne for den dag du ønsker at benytte Billund Bad. Det kan du gøre fra denne side:

Åbningstider i Billund Bad

Cafeteria og kiosk

I Billund Bad er der et cafeteria, hvor du kan nyde forskellige retter. I kiosken kan du købe is, sodavand, slik og meget mere.

Børnefødselsdag i Billund Bad

Du kan også afholde børnefødselsdag i cafeteriet. Du kan købe en menu til hver af deltagerne i fødselsdagen, og der vil så være entre til svømmehallen og borddækning til fødselsdag med dug, servietter, lys og flag med i prisen.

For forældrene er der fri entre til svømmehallen og gratis kaffe.

Som forælder må du ikke medbringe mad og drikkevarer til fødselsdagen, men en kage eller boller er i orden. Aftal eventuelt detaljerne med den ansvarlige i svømmehallen.

Du kan læse mere om at afholde børnefødselsdag i svømmehallen her:

Fødselsdag i Billund Bad