Attraktioner

Vi håber naturligvis, at du vil nyde dit ophold i vores Bed and Breakfast. Selv om du har en dejlig have og adgang til en lille skov fra baghaven, kan det godt være, at du vil bruge en dag eller to, på at besøge nogle af Billunds seværdigheder. Vi vil gerne give dig lidt inspiration og fortælle om hvilke seværdigheder, vi synes er værd at besøge, når du holder ferie i Billund.

Her får du en oversigt over attraktioner og seværdigheder i Billund og omegn:


LEGO House

LEGO House er en enorm bygning der er fyldt med fede LEGO oplevelser. LEGO House åbnede i sommeren 2017.

Huset rummer 12.000 m2 og er fyldt med 25 millioner LEGO klodser. Det er den fedeste oplevelse for familien, da der er rigtig meget til både børn og voksne.

Huset rummer en hel masse forskellige byggeoplevelser, udstillinger, smuk arkitektur, aktiviteter og muligheder med LEGO klodsen i centrum.

Læs mere om LEGO House

Legoland

Legoland er én af Billunds største stoltheder. Parken er internationalt kendt, og den er én af Danmarks allerstørste turistattraktioner. Der er mulighed for at gå rundt og nyde de meget imponerende udstillinger, udsmykninger og hele bylandskaber bygget i LEGO, og der er et meget stort antal forlystelser, som henvender sig til alle aldersgrupper.

Hvert år afholdes der også en række specielle arrangementer og events i Legoland. Således er der mulighed for at kombinere et besøg i parken med en række koncerter med nogen af Danmarks største bands, og der er også shows med navne fra Ramasjang, der er fyrværkerishows, specille events i forbindelse med Halloween og meget mere.

Læs mere om Legoland

Billund Bad

I Billund Bad kan du tage hele familien med. Der er tre forskellige svømmebassiner:

Billund Bad har en ret vild rutsjebane for vovehalsene. Rutsjebanen kan ses udefra, da den snor sig på ydersiden af bygningen.

Der er også et cafeteria hvor man kan købe få varme retter, slik, sodavand, is, en kop kaffe mv.

Læs mere om Billund Bad

Lalandia Billund

Lalandia i Billund er et glimrende sted at besøge for hele familien. Lalandia er indrettet som en subtropisk indendørs by. Det føles som om du kommer en tur til en by ved middelhavet, når du træder ind.

I Lalandia har du mulighed for at prøve Aquadome, der er et enormt stort vandland med flere forskellige bassiner og vandrutsjebaner.

Der er også mulighed for at spille bowling, minigolf og badminton.

Læs mere om Lalandia Billund

Givskud Zoo

I Givskud Zoo får de tre forskellige oplevelser:

Et besøg i GIVSKUD ZOO er en meget anderledes oplevelse i forhold til det mere traditionelle zoos, du finder rundt omkring i Danmark. Vi anbefaler at du besøger denne spændende og utraditionelle zoo, hvis du holder ferie hos os.

Læs mere om Givskud Zoo

Skulpturpark Billund

Vi oplevede Skulpturpark Billund allerede en af de første gange vi var på besøg i Billund. Vi husker endnu vores tur gennem parken, og vi har siden besøgt Skulpturpark Billund en del gange.

Vi anbefaler Skulpturpark Billund til både børn og voksne.

Læs mere om Skulpturpark Billund

Pandekagehuset

Pandekagehuset ved Kvie Sø er et sted, vi besøger flere gange om året. Der er en pragfuld restaurant, hvor du kan få mange forskellige slags pandekager, men der er også en dejlig udendørs legeplads til børnene, en sø man kan bade i og en sti rundt om søen, der indbyder til en skøn gåtur.

Læs mere om Pandekagehuset

Kirstinelyst

Et sted, som vi ynder at tage til, er KIRSTINELYST. En dejlig naturoplevelse.
Her nyder vi at opholde os – enten med medbragte madpakker – eller vi tilbereder et lille måltid i udekøkkenet eller over bål.

Det er det helt rigtigt udgangspunkt for en dejlig gåtur i Randbøl Hede, hvor man kan opleve en pragtfuld og unik natur.

Læs mere om Kirstinelyst