Bed and Breakfast Billund

Ferie i vores dejlige hus i Billund

Hvor ligger det?

Huset er beliggende i rolige omgivelser på Flintemarken 79, 7190 Billund. Placeret for enden af blind vej. Haven støder op til skov. Og du kan i haven opholde dig ugenert.

Hvordan er huset indrettet?

Huset er på 128 kvm, grunden 1300 kvm. Se plantegning.
Desuden stor carport.
Indeholder: Køkken i åben forbindelse med stue, udgang til sydvendt terrasse. Køkkenet er moderne indrettet. Fryser, køleskab, kaffemaskine m.v. Opvaskemaskine, vaskemaskine.
Soveværelse med dobbeltseng (180 cm), 1 værelse med sovesofa (140 cm.), 1 værelse med enkeltseng (90 cm).
2 badeværelser, begge med brusekabine, det ene desuden med badekar.
Fri internet og Stofa TV med mange kanaler. Radio.

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal selv medbringe remedier til personlig brug, såsom
• sengelinned
• håndklæder og badeværelsesartikler
• viskestykker, karklude
• andre ting, der relaterer sig til ens personlige brug af huset.

I huset findes dyner, puder og andet inventar til 5 personer. Endvidere forefindes køkkengrej, kaffemaskine, rengøringsartikler m.v. 

Skal jeg selv gøre rent?

Ja, du skal gøre rent efter endt brug.

Hvad koster det?

Prisen for at leje huset er 7000 kr. pr. uge.

Huset lejes ud på ugebasis - skiftedag er lørdag.


Såfremt du ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller [email protected] eller tlf. tlf. 86 40 40 80 eller 23 74 00 15.


Med venlig hilsen

Niels Kolind og Ellen Kristensen
Gørtlervej 77, 8920 Randers

Haven

Da vi købte dette hus, var det måske nok mest haven, vi faldt for. Det er en gammeldags have med mange spændende planter. Om foråret er det bare så skønt, når alting pibler frem. Haven der blevet anlagt med omtanke, og de mennesker, der i sin tid anlagde haven, må have haft stor viden og interesse for træer og planter. Så der er nye blomster i fuldt flor hver måned fra april til oktober. Vi er dem meget taknemmelige !

Vi har aldrig haft en have så smuk som denne, og vi nyder den hver eneste gang, vi selv holder ferie- eller fridage i Billund.

Der er mange ”rum” i haven, nogle med sol, og nogle med skygge. Du kan altid finde et sted, der er godt. Også hvis det regner, er der mulighed for at opholde sig udenfor, idet der er en stor overdækning. Så uanset hvordan vejret arter sig, er der mulighed for at opholde sig uden for.

Når vi ikke selv har mulighed for at opholde os i Billund, savner vi haven og de mange sanseindtryk.

Og så er der jo det fantastiske ved haven, at der er en låge direkte ud til en lille skov! Og tæt på er der en af Billunds mange legepladser.

Det har stor værdi for os, at vi kan opholde os i haven på alle tider af året, at sidde i haven, mens vi nyder en kop kaffe, et glas vin, eller i færd med at læse en god bog. For børnene (og de voksne) er der er gode legemuligheder. Man kan gynge, bygge hule, spille bold eller….

Vi har selv fundet ud af, at det at opholde os i haven, giver os glæde og ro. Og vi håber, at I - vores gæster - også vil kunne befinde jer godt i denne fredfyldte have. Vi håber, at I vil finde nydelse, og at I vil kunne slappe af i haven, uanset om i er til solbadning, hvile eller leg udendørs.

Book i dag

Ring på 23740015

Flot og velholdt vinkelvilla fra 1987 på 128 m² + 39 m² integreret carport samt 26 m² fritliggende udhus.

Ugeneret beliggende for enden af lille stikvej og grænsende op til en lille offentlig skov.
Villaen er indrettet med entre, køkken/alrum med flot HTH-inventar fra 2016 - alt i kvalitetshvidevarer - udgang til vestvendt terrasse, åben forbindelse til opholdsstue, forældreafdeling med soveværelse og direkte adgang til badeværelse med kar, bruseniche og håndvask i bord - garderoberum. Desuden separat børneafdeling med 2 gode værelser samt flot badeværelse med bruseniche og håndvask i bord, rummeligt bryggers med mange skabe.

;